15 september  – Waanzin Festival 2018 – Utrecht

Na twee succesvolle en uitverkochte edities organiseert Filosofie Magazine voor de derde keer het Waanzin Festival. Tijdens dit evenement bevragen wetenschappers, kunstenaars, filosofen en ervaringsdeskundigen de grens tussen normaal en abnormaal. Zij laten zien waarom er meer ruimte moet zijn voor het afwijkende. Hoe kan het dat steeds meer mensen pillen slikken tegen somberheid? Mogen we nog wel afwijken van de norm? En wat ís waanzin eigenlijk? Het festival vindt plaats van 12 – 17.30 in TivoliVredenburg, Utrecht. Het thema is dit jaar: Baas in eigen brein.

Fleur wordt geïnterviewd in de Waanzin-talkshow. Ze zal vertellen over haar werk als schrijfster en ervaringen met ‘waanzin’. Tijdstip nog niet bekend

Bekijk hier de website van het Waanzin Festival

20 november – Andre Kerver ontmoet Fleur van der Bij – Losser

Muzikaal programma; Fleur leest voor uit De Nijl in mij, Andre Kerver en zijn band Borboleta Music improviseren. Een ontmoeting van literatuur en muziek. Meer informatie volgt.

Bekijk hier de website van Borboleta Music

21 november – Lezing – Franeker

20.00 Dubbeloptreden met schrijver Frank Westerman

Bekijk hier de website van NUT Franeker

10 december – Lezing Vereniging Volkenkunde Breda – Breda

20.00 Lezing

Bekijk hier de website van Vereniging Volkenkunde Breda

15 december – Landelijke Dag VMDB

Fleur zal spreken op de Landelijke Dag van de Vereniging voor Manisch Depressieven en Betrokkenen. Het thema is: ‘Mijn verhaal: ervaringsverhalen, blogs en vlogs’. Meer informatie volgt.

Bekijk hier de website van de VMDB

21 maart – Lezing – Heerenveen

20.00 Lezing

Bekijk hier de website van Stichting Literaire Activiteiten Heerenveen